Menu

Стажантска програма .NET – Запознайте се с Алекс

Всички знаем, че началните стъпки в кариерното развитие са най-трудни, а практическият опит, в реална работна среда, допринася с една допълнителна щриха към научените знания в университета. Това ни вдъхнови и мотивира да проведем стажантска програма в сферата на .NET програмирането, в която бяха включени трима млади компютърни ентусиасти.

Стажът приключи успешно, като през тези 6 седмици те положиха множество усилия, придобиха нови знания, обогатиха екипа ни с различните си качества, изпълниха задачите си и ни впечатлиха със своите финални презентации.

Запознайте се отблизо с Алекс,  койго сподели малко повече за себе си и какво го е мотивирало да се включи в стажантската програма.

1. Разкажи ни малко повече за себе си. Представи се накратко.

Казвам се Александър Руменов Димитров и съм на 22 години. Роден съм в гр. Разград, където завърших средното си образование в Профилирана Природоматематическа гимназия „Академик Никола Обрешков“. Към момента изучавам бакалавърската си степен в Технически университет – гр.Варна, в специалност „Компютърни системи и технологии“.

2. Какво те насочи към програмирането?

Страстта и интересът ми към програмирането се зароди още през ученическите ми години, благодарение на преподавателката ми по „Информатика“. Още тогава прецених, че това е сферата, в която желая да се развивам.

3. Как научи за стажантската програмата на Flat Rock Technology и какво те мотивира да кандидатстваш?

Попаднах на стажантската програма в една от платформите за кариерни обяви, като това, което ме привлече е задачата включена като условие в обявата.  Заинтригува ме предизвикателството и реших, че трябва да го разреша и да кандидатствам. 

4. Като участник в програмата, какви са твоите впечатления от времето ти прекарано в нашия екип?

Мога да споделя само позитивни впечатления от времето си прекарано във Flat Rock Technology. Атмосферата, в която работих, беше приветлива и предразполагаща към научаване и практикуване на нови неща. Впечатлен съм от вниманието, доверието и професионалното отношение, което оказаха към мен моите колеги и ръководители.

5. Кое е най-важното нещо, което научи по време на 6-седмичната програма?

Стажантската програма ми помогна в няколко аспекта на моето развитие. Научих се да комуникирам повече и да работя в екип, което е изключително важно за нашата работа. С добраекипна работа, задачите винаги са по-лесни и успешни.  

(Visited 174 times, 1 visits today)

Share:

Referral posts