Menu

Стажантска програма .NET – Запознайте се с Павел

Всички знаем, че началните стъпки в кариерното развитие са най-трудни, а практическият опит, в реална работна среда, допринася с една допълнителна щриха към научените знания в университета. Това ни вдъхнови и мотивира да проведем стажантска програма в сферата на .NET програмирането, в която бяха включени трима млади компютърни ентусиасти.

Стажът приключи успешно, като през тези 6 седмици те положиха множество усилия, придобиха нови знания, обогатиха екипа ни с различните си качества, изпълниха задачите си и ни впечатлиха със своите финални презентации.

Прочетете какво ни сподели Павел, нашият последен участник в стажантската програма .NET.

1. Разкажи ни малко повече за себе си. Представи се накратко.

Павел:  Казвам се Павел Бацов и съм на 29 години. Роден съм в гр.Варна, като в свободното си време обичам да играя на видео игри, да гледам филми, да спортувам и да излизам с приятели. В този дълъг списък се нарежда и програмирането, не само като хоби, но и като път за развитие.

2. Какво те насочи към програмирането?

Павел:  Целият процес по създаване на даден софтуер включва разсъждаване по конкретен проблем,планиране, изграждане, а дори и голяма част от времето – творческа дейност. Реших да се развивам в тази насока, защото ми харесва да разрешавам различни казуси, това изисква логическа мисъл и последователност.

3. Как научи за стажантската програмата на Flat Rock Technology и какво те мотивира да кандидатстваш?

Павел: Научих за стажантската програма от сайта на компанията. Бях уверен, че това ще бъде една добра възможност да обогатя знанията си, както и да получа полезен опит в развитието ми като софтуерен разработчик.

4. Като участник в програмата, какви са твоите впечатления от времето ти прекарано в нашия екип?

Павел:  Радвам се, че имах възможността да бъда част от тази програма и мога да твърдя, че атмосферата в офиса беше страхотна.  Колегите винаги са приветливи, усмихнати, забавни, а в същото време са и много добри професионалисти. Винаги се опитваха да ни помогнат и ни накараха да се чувстваме част от екипа от първия ден. Вярвам, че всичко научено ще ми е полезно и необходимо в следващите стъпки на моето развитие.

5. Кое е най-важното нещо, което научи по време на 6-седмичната програма?

Павел: Научих се, че колкото и трудна да изглежда определена цел или задача, тя е напълно постижима. Нужни са само мотивация, желание и постоянство, нищо не може да бъде постигнато, ако се отказваме. Така е и в програмирането, малките проблеми и предизвикателства по пътя не трябва да ни спират от целта, която сме си поставили.

(Visited 198 times, 1 visits today)

Share:

Referral posts