Menu

Стажантска програма PHP – Запознайте се с Йоана

След стажа в областта на .NET, бяхме вдъхновени да започнем нова програма и да продължим инициативата. Отново ни мотивираше стремежът да помогнем на младите хора в техния професионален път, защото знаем колко трудно е началото. Този път стажантската програма беше PHP, а стажантите, които ще ви предтавим са двама. Те станаха част от нашия екип за срок от 6 седмици и заедно със своите ментори успяха да завършат успешно два проекта.

Запознайте се с Йоанна и причините да стане част от стажантската програма на Flat Rock Technology.

1. Разкажи ни малко повече за себе си. Представи се накратко. 

Йоанна: Казвам се Йоанна Иванова и съм на 22 години. Родена съм в град Ямбол, където завърших  Математическа гимназия. В момента продължавам образованието си в град Варна в Техническия университет със специалност “Софтуерни и интернет технологии”.

2. Какво те привлече да кандидатстваш за стажа?

Йоанна: Винаги съм мечтала да работя в голяма и успешна фирма като Flat Rock Technology. Бях убедена, че хората тук, освен млади и амбициозни, са и големи професионалисти, от които има много какво да се научи. 

3. Кое беше най-интересното нещо за теб повреме на стажа? 

Йоанна: Любопитно ми беше да разбера какво е да работиш в такава фирма, да се докоснеш до работния процес, да бъдеш част от екипа. Разбрах, че освен личната мотивация, много важна част от пътя на начинаещия програмист са и първите му стъпки като такъв. Когато попаднеш на правилното място сред хора, които са повече от щастливи да ти помогнат и да ти предадат знанията си, целите ти стават много по-лесно достижими. Проектите, които ми бяха възложени, бяха много интересни и за мен беше вълнуващо да работя по тях и да видя крайния резултат от усилията си. 

(Visited 260 times, 1 visits today)

Share:

Referral posts